Tavuk Dünyası, bir kez daha “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”ne girdi
Tavuk Dünyası, bir kez daha “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”ne girdi
Tavuk Dünyası, Great Place to Work Sertifikası sahibi işverenlerin dahil olduğu “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”ne adını bir kez daha yazdırmayı başardı. Fast-Casual restorancılığın öncü markalarından Tavuk Dünyası, kapsayıcılık ve eşitliği esas aldığı kurum kültürü sayesinde 500-999 Çalışan Sayısı kategorisinde üçüncü oldu.
Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü, Türkiye’de 12’nci kez düzenlenen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024 – Great Place to Work Listesi”ni açıkladı. Tavuk Dünyası, Great Place to Work tarafından 2023-24 yılında değerlendirmeye alınan 600 şirket arasında 500-999 Çalışan Sayısı kategorisinde üçüncü sırada yer aldı.
Misafir memnuniyetini misyon haline getiren Tavuk Dünyası, tüm şirket yapılanmasında felsefe edindiği “İşte Eşitlik” yaklaşımı, toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlama ve tüm iş yerleri ile çalışma ortamlarında her türlü ayrımcılıktan uzak bir çalışma kültürü oluşturmayı amaç edinen kurum kültürü sayesinde bu listeye bir kez daha girmeyi başardı.
Ebru Anıldı: “Mutlu çalışanlar, mutlu bir iş yeri ve mutlu misafirler demek”
Tavuk Dünyası CHRO’su Ebru Anıldı, konuyla ilgili duygularını şu şekilde ifade etti: “Tavuk Dünyası olarak, Great Place to Work tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 500-999 Çalışan Sayısı kategorisinde bu sene 3’üncü olduk. Her bir çalışanımızın özverisi, katkısı, tutkusu ve bağlılığı sayesinde gerçekleşen bu başarı, şirket kültürümüzün temel değerlerine olan derin bağlılığımızı ve birlikte çalışma ruhumuzu yansıtıyor. Bizler Tavuk Dünyası olarak, sadece işimizi yapmakla kalmıyor, aynı zamanda bir aile olarak birlikte büyümeyi ve gelişmeyi hedefliyor, başarılarımızı da birlikte kutluyoruz. Bizim için mutlu çalışanlar, mutlu bir iş yeri ve mutlu misafirler demek. Bu prensiple; bugün olduğu gibi gelecek dönemlerde de çalışan deneyimini her geçen gün daha da iyileştirmek her zaman odak noktamız olmaya devam edecek. Tüm çalışanlara adil ve eşit fırsatlar sunarken, sürekli gelişimi hedefliyoruz. İnsana, çevreye, iş sağlığına ve güvenliğine duyarlı, kalite standartlarına uyumlu, teknolojisini sürekli geliştiren, çalışanlarının yaratıcılığından güç alan Tavuk Dünyası olarak, müşteri odaklı bir şirket olma yolunda, insan kaynaklarını en etkin ve verimli bir şekilde kullanmayı amaçlayarak, tüm misafirlerimiz ve toplum için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”
Tavuk Dünyası’nın GPTW ödülleri
Great Place to Work’te daha önce de çok sayıda ödüle layık görülen Tavuk Dünyası, ilk olarak 2019 yılında 92 şirketin aday olduğu ve güven, saygı, hakkaniyet, gurur ile takım ruhu gibi farklı boyutların analiz edildiği; aynı zamanda İK uygulamaları ile çalışanların bağlılık anketi değerlendirmelerinin de esas alındığı araştırma sonucunda, 500-2000 Çalışan Sayısı kategorisinde 6’ncı oldu ve “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” ödülünü aldı. 2020 yılında, 200 şirketin aday olduğu araştırma sonucunda, 500-2000 Çalışan Sayısı kategorisinde 5’inci oldu ve “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” ödülüne layık görüldü. 2022 yılında ise 300 üzeri şirketin aday olduğu araştırma sonucunda "Türkiye’nin En İyi İşverenleri" listesine girerek, 500-999 Çalışan Sayısı kategorisinde 5’inci oldu ve “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” ödülünü aldı.
Tavuk Dünyası Hakkında:
2012 yılında kurulan Tavuk Dünyası, bugün Türkiye’nin 54 şehrinde, 300’ü aşkın restoranında, KKTC’de ve İspanya’da tavuk ağırlıklı menülerini tüketicilerle buluşturuyor. Kurulduğu günden bu yana, herkese kaliteli, lezzetli, ulaşılabilir fiyatta bir yemeği; kendini iyi hissedebileceği mekanlarda sunma hedefi ile ilerleyen Tavuk Dünyası, Türkiye’de “Fast Casual” restoran deneyiminin en güçlü temsilcilerinden biri olarak tüketicileri ile buluşmaktadır.
Ankara’da yer alan yüksek standartlardaki üretim merkezi, restoran operasyon yönetim sistemi, geniş dağıtım ağı ve büyüyen franchising modeli ile Türkiye’de yeme-içme sektörünün öncü firmalarından biri haline gelen Tavuk Dünyası, başarısını uluslararası boyuta taşımak amacıyla oluşturduğu “Gagawa” markasıyla yurt dışında da faaliyet göstermektedir.