Minikler kumbaralarını ihtiyaç sahipleri için açtı  

Minikler kumbaralarını ihtiyaç sahipleri için açtı  

Minikler kumbaralarını ihtiyaç sahipleri için açtı  

4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerinden 'kocaman' iyilik 

15 Temmuz Çıtlakkale 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları ihtiyaç sahibi aileler için bağışladı.   

Giresun İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Giresun Şubesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla “Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin” temasıyla yardım kampanyası düzenlendi.  

Kampanyaya en anlamlı destek 15 Temmuz Çıtlakkale 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencilerinden geldi.  Minik öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarla kampanyaya destek oldu. Kur’an kursunda eğitim gören minikler, harçlıklarını ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanacak yardım kolileri için bağışladı.

Öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Ramazan Topcan, “Sosyal sorumluluk ve yardımlaşma bilincini küçük yaşta çocuklarımıza hissettirmek, amacı ile gerçekleştirdiğimiz bu yardım kampanyası, 15 Temmuz Çıtlakkale 4-6 yaş grubu Kur’an Kursumuzda olduğu gibi diğer Kur’an kurslarımızda da düzenlenmektedir. Sevgili yavrularımıza, değerli velilerimize ve öğreticilerimize kampanyaya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.   

Öğrenciler tarafından biriktirilen harçlıklarla hazırlanan koliler, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere TDV gönüllülerine teslim edildi.