Giresun'da Kamu Personelleriyle Bayramlaşma

Giresun'da Kamu Personelleriyle Bayramlaşma

Kamu Personelleriyle Bayramlaşma

Vali Enver Ünlü, Ramazan Bayramının birinci gününde; 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ve Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek, personellerin bayramını kutladı

Vali Ünlü, 2 Mayıs Pazartesi günü ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Görevli personellerle bayramlaşan Sayın Valimiz; “En zor zamanlarımızda ve ihtiyaç duyduğumuz her an bir telefon kadar uzağımızda olan fedakâr 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ettik. Verdikleri emekler için yürekten teşekkür ediyor, kıymetli aileleriyle huzur içinde nice bayramlar diliyorum” dedi.

Ardından, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Enver Ünlü, görevi başında olan sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak bayram şekeri ikram etti.

Vali Ünlü, ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda “Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanemizde tedavi gören hastalarımızın ve onlara şifa olmak için özveri, sabır ve insanüstü gayretleriyle mesleklerini icra eden sağlık çalışanlarımızın bayramını tebrik ettik” ifadelerini kullandı.

Kurum ziyaretleri kapsamında, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile birlikte Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali, yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı görevi başında teyakkuz halinde bulunan itfaiye personelleri ile bayramlaşarak, ziyaret sonrası; “Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ile birlikte felaket ve acil durumlarda herkese kendi ailesi gibi koşan, canları pahasına canlar kurtaran İtfaiye çalışanlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutladık. Görevlerinde üstün başarılar diliyorum” paylaşımı yaptı.